Sivujen muokkaaminen vaatii nykyään kirjautumisen. Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia, luo sellaiset.

Loikkaa: valikkoon, hakuun
p (luokka)

(3 välissä olevaa versiota 2 käyttäjän tekeminä ei näytetä)
Rivi 1: Rivi 1:
HUOM! Turnausmainoksessa (paperilappu) oli (toinenkin) virhe: turnaus alkaa vasta NELJÄLTÄ eli klo 16
+
Turnaus pelattiin to 15.5.. Turnauksessa oli kaksi sarjaa: 9x9-sarja ja 19x19-sarja. Molemmissa sarjoissa oli 4 osallistujaa. Turnauksen järjesti [[Annika Piiroinen]].

* '''Milloin:''' to 15.5.
+
9x9-sarjan osallistujat:
* '''Klo:''' 16-19 (olethan ajoissa paikalla!)
+
* Mari
* '''Missä:''' luokka 23 (Maijolan luokka)
+
* Olli
* '''Mitä:'''
+
* Tuomas
** Go-turnaus, jossa on '''useampi eri sarja''' eritasoisille pelaajille. Tavoite on, että jokainen pääsee pelaamaan suunnilleen itsensä tasoisia vastaan ja sopivankokoisella laudalla.
+
* Leevi 22 kyu
** Tarkempi turnaussysteemi päätetään ilmoittautuneiden määrän ja tason perusteella. Isolla laudalla pelaavat pelaavat ainakin kolme peliä. Kelloja käytetään ainakin isolla laudalla.
+
** Pelit pelataan tietyn '''aikataulun''' mukaan. Vaikka olisit ilmoittautunut mutta et ole ajoissa paikalla, pelikello laitetaan käyntiin joka tapauksessa. Aikataulu ilmoitetaan turnauksen alussa.
+
** Turnaukseen on '''ilmoittauduttava''' viimeistään ke 14.5. klo 22.00, ilmoittautuminen tapahtuu kertomalla Annikalle tai kirjoittamalla nimensä täällä olevaan ilmoittautumislistaan.
+
** Palkintona ainakin korotuksia ja mahdollisesti jotain pientä kivaa. Saa nährä ;)

+
19x19-sarjan pelaajat pelasivat kaikki kaikkia vastaan yhden pelin 20 minuutin absoluuttisella ajalla. 9x9-sarjassa pelattiin kaikki kaikkia vastaan kolme peliä ilman kelloa. Se, kumpi voitti eniten kolmesta pelistä, voitti kierroksen. 9x9-sarjassa käytettiin tasoituskiviä ja 19x19-sarjassa alitasoituksia.

+
* Mari - Leevi 1-0 (3-4 kiveä tasoitusta Marille)
 +

+
2. kierros
 +
* Tuna - Mari 0-1 (kaksi kiveä tasoitusta Marille?)
 +
* Leevi - Olli 1-0 (kaksi kiveä tasoitusta Ollille)
 +

+
3. kierros
 +
* Leevi - Tuna 1-0 (Tuna lopetti turnauksen kesken)
 +
* Mari - Olli 0-1 (kaksi kiveä tasoitusta Marille?)