Sivujen muokkaaminen vaatii nykyään kirjautumisen. Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia, luo sellaiset.

Ero sivun ”Juha Harviainen” versioiden välillä

Primayk
Loikkaa: valikkoon, hakuun
 
Rivi 1: Rivi 1:
{{Sitaatti|Ilmaisen idioottimaisuuttani nerokkaasti!|Tuntematon ajattelija}}
+
Juha "Kuha" Harviainen on valmistunut [[matikisti]] vuosimallia 2015. Opiskelee nykyisin tietojenkäsittelytiedettä [[Helsingin yliopisto]]ssa, harrastaa kilpaohjelmointia, boffausta ja lautapelaamista ja seikkailee satunnaisesti politiikassa. Lisäksi hän on ollut kolmesti edustamassa Suomea kansainvälisissä tietotekniikkaolympialaisissa.
  
Lievästi sanottuna omalaatuinen persoona 3m-luokalta, joka tunnetaan kutsumanimellä Kuha. Hän harrastaa kisa- ja [[Ohjelmointi|purkkakoodausta]], filosofointia, boffausta, kitaransoittoa ja kaikenlaista muutakin joutavanpäiväistä. Kuvittelee omistavansa elämän, mutta kaikkihan me tiedämme totuuden tästä asiasta... Ollut edustamassa Suomea kansainvälisissä tietotekniikkaolympialaisissa, voittanut hopeaa Itämeren alueen tietotekniikkaolympialaisissa ja menestynyt valtakunnallisissa matematiikkakilpailuissa.
+
Henkilön voi tavoittaa esimerkiksi [[IRC|irkistä]] Freenodesta nimimerkillä Kuha tai Telegramista nimellä @Kkuha.
 
+
Henkilö on myös perfektionistinen ylisuorittaja, jonka suurinta huvia on [[yliopisto]]n [[ohjelmointi]]kurssien suorittaminen lukio-opintojen ohella. Hän omaa epämääräisen huumorintajun ja hän on kykenemätön lausumaan sarkasmia sisältämättömiä lauseita.
+
 
+
Kyseisen henkilön löytää tyypillisesti pelaamasta [[mafioso]]a, [[shakki]]a tai [[resistance]]a, hengailemasta [[Helsingin yliopisto]]n kerhoissa, sekä [[IRC|Freenodesta]] nimimerkillä Kuha.
+

Nykyinen versio 5. lokakuuta 2018 kello 11.16

Juha "Kuha" Harviainen on valmistunut matikisti vuosimallia 2015. Opiskelee nykyisin tietojenkäsittelytiedettä Helsingin yliopistossa, harrastaa kilpaohjelmointia, boffausta ja lautapelaamista ja seikkailee satunnaisesti politiikassa. Lisäksi hän on ollut kolmesti edustamassa Suomea kansainvälisissä tietotekniikkaolympialaisissa.

Henkilön voi tavoittaa esimerkiksi irkistä Freenodesta nimimerkillä Kuha tai Telegramista nimellä @Kkuha.