Sivujen muokkaaminen vaatii nykyään kirjautumisen. Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia, luo sellaiset.

Ero sivun ”Keskustelu käyttäjästä:Petrus Asikainen” versioiden välillä

Primayk
Loikkaa: valikkoon, hakuun
(Tapahtumat-järjestelmä kaipaa vilkaisua + yleistä)
(tapahtumat)
 
Rivi 4: Rivi 4:
  
 
-[[Ella Anttila|Ella]]
 
-[[Ella Anttila|Ella]]
 +
 +
:Tapahtumat on vielä kehityksen alla, juuri nyt on melko suuri päivitys meneillään. Jos tarvitaan kiireellisiä muutoksia niin minulle voi laittaa viestiä (säädän suoraan tietokantaan). Toiminnot palautuvat vähitellen lähipäivinä. --[[Käyttäjä:Petrus Asikainen|'''Petrus Asikainen ''2m''''']] <nowiki>[</nowiki>[[Keskustelu käyttäjästä:Petrus Asikainen|k]] [[Toiminnot:Muokkaukset/Petrus Asikainen|m]]<nowiki>]</nowiki> 26. lokakuuta 2015 kello 22.15 (EET)

Nykyinen versio 26. lokakuuta 2015 kello 23.15

Viimeiset pari päivää Tapahtumat-järjestelmässä on ollut jotakin häikkää. En pysty muokkaamaan tapahtumia, niitä ei edes näy kohdassa Tulevat tapahtumat. Luulin aluksi, että vika oli vain lyhytaikainen, mutta sama pätee vielä pari päivää myöhemmin ja vieläpä eri laitteella. Katsoisitko sitä? (Ja korjattuasi sen lisäisit, että MAOL:in alkukilpailu on klo 13.05-15.05.)

Ja on aika sekavaa, että etusivulla siinä "ota yhteyttä" kohdassa on linkki sinun henkilösivullesi sekä Henrikin keskustelusivulle. Voisi olla parempi jos siinä olisi vain yksi henkilö. Muutenkin, epäilen, että Henrik kykenee reagoimaan kovin paljon Primaykin toimintaan tämän vuoden aikana.

-Ella

Tapahtumat on vielä kehityksen alla, juuri nyt on melko suuri päivitys meneillään. Jos tarvitaan kiireellisiä muutoksia niin minulle voi laittaa viestiä (säädän suoraan tietokantaan). Toiminnot palautuvat vähitellen lähipäivinä. --Petrus Asikainen 2m [k m] 26. lokakuuta 2015 kello 22.15 (EET)