Sivujen muokkaaminen vaatii nykyään kirjautumisen. Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia, luo sellaiset.

Ero sivun ”Kumpula” versioiden välillä

Primayk
Loikkaa: valikkoon, hakuun
p (linkit listaksi, näyttää kivemmalta)
p (Lisätty linkki Exactumin sivulle)
Rivi 1: Rivi 1:
Kumpulan kampus on se lokaatio, jossa [[Yliopisto|Helsingin yliopiston]] matemaattis-luonnontieteellinen tiedekunta sijaitsee, ja jossa käydään [[YliOpiskelu|opiskelemassa]] fysiikkaa, kemiaa, matematiikkaa ja tietojenkäsittelytiedettä. Lisäksi siellä sijaitsee [http://www.helsinki.fi/kumpula/tiedekirjasto/ Kumpulan tiedekirjasto], jonka matematiikan, tietojenkäsittelytieteen ja eräiden muiden alojen lainattavissa ja luettavissa olevien teosten kokoelma on varsin kunnioitettavan kokoinen.
+
Kumpulan kampus on se lokaatio, jossa [[Yliopisto|Helsingin yliopiston]] matemaattis-luonnontieteellinen tiedekunta sijaitsee, ja jossa käydään [[YliOpiskelu|opiskelemassa]] fysiikkaa Physicumissa, kemiaa Chemicumissa sekä matematiikkaa ja tietojenkäsittelytiedettä [[Exactum]]issa. Lisäksi siellä sijaitsee [http://www.helsinki.fi/kumpula/tiedekirjasto/ Kumpulan tiedekirjasto], jonka matematiikan, tietojenkäsittelytieteen ja eräiden muiden alojen lainattavissa ja luettavissa olevien teosten kokoelma on varsin kunnioitettavan kokoinen.
  
 
Kampuksella sijaitsee myös Ilmatieteen laitos ja kiihdytinlaboratorio.
 
Kampuksella sijaitsee myös Ilmatieteen laitos ja kiihdytinlaboratorio.

Versio 7. syyskuuta 2014 kello 14.48

Kumpulan kampus on se lokaatio, jossa Helsingin yliopiston matemaattis-luonnontieteellinen tiedekunta sijaitsee, ja jossa käydään opiskelemassa fysiikkaa Physicumissa, kemiaa Chemicumissa sekä matematiikkaa ja tietojenkäsittelytiedettä Exactumissa. Lisäksi siellä sijaitsee Kumpulan tiedekirjasto, jonka matematiikan, tietojenkäsittelytieteen ja eräiden muiden alojen lainattavissa ja luettavissa olevien teosten kokoelma on varsin kunnioitettavan kokoinen.

Kampuksella sijaitsee myös Ilmatieteen laitos ja kiihdytinlaboratorio.

Sijainti jossain Gustaf Hällströmin kadun tienoilla.

Maunulasta päin suora yhteys bussilla 52. Jää pois Intiankadun päässä ja kävele mäkeä ylös. Kaupungista tullessa kaikki 7-alkuiset bussit (paitsi 72) ja 55 vievät perille. Jää pois pysäkillä Kumpulan kampus ja jatka metsikön poikki ylämäkeen. Koska 52:n vuoroväli on pitkähkö, usein kannattaa mennä Sörnäisten kautta.