Sivujen muokkaaminen vaatii nykyään kirjautumisen. Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia, luo sellaiset.

Ero sivun ”Markus Kettunen” versioiden välillä

Primayk
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Rivi 2: Rivi 2:
  
  
Vapaa-ajallaan hän töhrii vihkoa lyijykynällä ja toisinaan pelaa shakkia joko oikealla laudalla tai [http://freechess.org FICSissä]. Myös [[tandem]] onnistuu, vaikka hän onkin [http://www.bughouse-db.org/user.php?user=makegho varsin heikko] [[tandem|tandemin]] pelaaja.
+
Vapaa-ajallaan hän töhrii vihkoa lyijykynällä ja syö Big Macejä ja toisinaan pelaa shakkia joko oikealla laudalla tai [http://freechess.org FICSissä]. Myös [[tandem]] onnistuu, vaikka hän onkin [http://www.bughouse-db.org/user.php?user=makegho varsin heikko] [[tandem|tandemin]] pelaaja.

Versio 31. toukokuuta 2006 kello 13.50

Markus Kettunen on Helsingin matematiikkalukioon 2003 siirtynyt opiskelija, joka valmistuu jediksi keväällä 2006, kävi matematiikkavalmennuksessa lukuisia kertoja, pärjäsi kohtuullisesti matematiikkakilpailuissa ja sai Meritorious Winner -arvosanan MCM:ssä joukkueella Markus Kettunen, Eemeli Blåsten, Ville Mäkinen.


Vapaa-ajallaan hän töhrii vihkoa lyijykynällä ja syö Big Macejä ja toisinaan pelaa shakkia joko oikealla laudalla tai FICSissä. Myös tandem onnistuu, vaikka hän onkin varsin heikko tandemin pelaaja.