Sivujen muokkaaminen vaatii nykyään kirjautumisen. Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia, luo sellaiset.

Ero sivun ”Markus Kettunen” versioiden välillä

Primayk
Loikkaa: valikkoon, hakuun
p
 
(15 välissä olevaa versiota 4 käyttäjän tekeminä ei näytetä)
Rivi 1: Rivi 1:
Markus Kettunen on Helsingin matematiikkalukioon vuonna 2003 siirtynyt opiskelija, joka valmistui [[Yo-juhlat 2006|jediksi]] keväällä 2006, kävi [[matematiikkavalmennus|matematiikkavalmennuksessa]] lukuisia kertoja, pärjäsi kohtuullisesti matematiikkakilpailuissa ja sai parhaimmillaan Meritorious Winner -arvosanan [[MCM]]:ssä joukkueella Markus Kettunen, [[Eemeli Blåsten]], [[Ville Mäkinen]].
+
''Markus Kettunen'' on [[Helsingin matematiikkalukio|Helsingin matematiikkalukion]] kasvatti vuosilta 2003-2006, ylioppilas vuosimallia kevät 2006.
  
 +
Kävi aktiivisesti [[matematiikkavalmennus|matematiikkavalmennuksessa]] toisen vuoden puolivälistä alkaen voitettuaan vahingossa maolin kilpailun välisarjan. Tästäkin motivoituneena jatkoi Helsingin Yliopiston matematiikan laitokselle, jossa kirjoitti historian ensimmäisen höyrykäyttöisen panssarivaunun sisältävän [https://helda.helsinki.fi/handle/10138/26566 gradun]. Kannattaa lukea jos raytrace tai 3D-grafiikka kiinnostaa.
  
Vapaa-ajallaan Make töhrii vihkoa lyijykynällä ja toisinaan pelaa [[shakki|shakkia]] tai [[go|goota]] joko oikealla laudalla tai esim. [http://freechess.org FICSissä] tai [http://kgs.kiseido.com/ KGS:ssä]. Myös [[tandem]] onnistuu, vaikka hän onkin [http://www.bughouse-db.org/user.php?user=makegho varsin heikko] [[tandem|tandemin]] pelaaja. Viime aikoina Make on myös kirjoitellut varsin paljon [[Primayk|Primaykiin]].
+
Paras onnistuminen lienee Assemblyn 4k-introkompon voittaminen teoksella [http://pouet.net/prod.php?which=59614 Fireflies] vuonna 2012 (ks. 17 megatavun taltiointi neljän kilotavun ohjelman suorituksesta [http://youtu.be/PDPq9lJSAHY Youtubessa]).
  
 +
Vapaa-ajallaan koodaa kaikenlaisia reaaliaikajuttuja grafiikkamoottoreista fysiikkasimulaatioihin, demotaiteeseen ja pelimoottoreihin. Työajalla tutkii ray tracingia.
  
Maken voi toisinaan bongata koululta maanantai-iltaisin syystä tai toisesta. Ehkä siksi, että tällöin mm. [[Ville Tilvis|Ville]], [[Esa Lappi|Esa]] ja matematiikasta kiinnostuneet opiskelijat ovat paikalla. Toisinaan Maken voi jopa nähdä opettamassa erinäisiä asioita joko luokan edessä, henkilökohtaisesti tai pienessä ryhmässä. Opettaminen on kivaa, kunhan joku kuuntelee. Jälkimmäisestä ehdosta seuraa, että Make ei aio toivottavasti koskaan joutua opettamaan mitään muille kuin matematiikasta kiinnostuneille ryhmille. Make aloittaa yliopisto-opiskelunsa [[Yliopisto|Helsingin yliopiston]] matematiikan laitoksella pian.
+
Maken saattoi vielä yliopistoaikanaan bongata koululta maanantai-iltaisin opettamasta matematiikkaa tai muuten vaan idlaamasta.

Nykyinen versio 6. elokuuta 2020 kello 16.52

Markus Kettunen on Helsingin matematiikkalukion kasvatti vuosilta 2003-2006, ylioppilas vuosimallia kevät 2006.

Kävi aktiivisesti matematiikkavalmennuksessa toisen vuoden puolivälistä alkaen voitettuaan vahingossa maolin kilpailun välisarjan. Tästäkin motivoituneena jatkoi Helsingin Yliopiston matematiikan laitokselle, jossa kirjoitti historian ensimmäisen höyrykäyttöisen panssarivaunun sisältävän gradun. Kannattaa lukea jos raytrace tai 3D-grafiikka kiinnostaa.

Paras onnistuminen lienee Assemblyn 4k-introkompon voittaminen teoksella Fireflies vuonna 2012 (ks. 17 megatavun taltiointi neljän kilotavun ohjelman suorituksesta Youtubessa).

Vapaa-ajallaan koodaa kaikenlaisia reaaliaikajuttuja grafiikkamoottoreista fysiikkasimulaatioihin, demotaiteeseen ja pelimoottoreihin. Työajalla tutkii ray tracingia.

Maken saattoi vielä yliopistoaikanaan bongata koululta maanantai-iltaisin opettamasta matematiikkaa tai muuten vaan idlaamasta.