Sivujen muokkaaminen vaatii nykyään kirjautumisen. Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia, luo sellaiset.

Ero sivun ”Markus Kettunen” versioiden välillä

Primayk
Loikkaa: valikkoon, hakuun
(muotoilua)
 
(4 välissä olevaa versiota 2 käyttäjän tekeminä ei näytetä)
Rivi 1: Rivi 1:
[[Image:makegho.jpg|thumb]]
+
''Markus Kettunen'' on [[Helsingin matematiikkalukio|Helsingin matematiikkalukion]] kasvatti vuosilta 2003-2006, ylioppilas vuosimallia kevät 2006.
  
 +
Kävi aktiivisesti [[matematiikkavalmennus|matematiikkavalmennuksessa]] toisen vuoden puolivälistä alkaen voitettuaan vahingossa maolin kilpailun välisarjan. Tästäkin motivoituneena jatkoi Helsingin Yliopiston matematiikan laitokselle, jossa kirjoitti historian ensimmäisen höyrykäyttöisen panssarivaunun sisältävän [https://helda.helsinki.fi/handle/10138/26566 gradun]. Kannattaa lukea jos raytrace tai 3D-grafiikka kiinnostaa.
  
''Markus Kettunen'' on [[Helsingin matematiikkalukio|Helsingin matematiikkalukion]] kasvatti vuosilta 2003-2006, ylioppilas vuosimallia kevät 2006 (LEMM).
+
Paras onnistuminen lienee Assemblyn 4k-introkompon voittaminen teoksella [http://pouet.net/prod.php?which=59614 Fireflies] vuonna 2012 (ks. 17 megatavun taltiointi neljän kilotavun ohjelman suorituksesta [http://youtu.be/PDPq9lJSAHY Youtubessa]).
  
Kävi aktiivisesti [[matematiikkavalmennus|matematiikkavalmennuksessa]] toisen vuoden puolivälistä alkaen, ja pärjäsi ihan hyvin matematiikkakilpailuissa. Paras onnistuminen lienee Meritorious Winner [[MCM]]:ssä [[Eemeli Blåsten|Eemelin]] ja [[Ville Mäkinen|Ville Mäkisen]] kanssa.
+
Vapaa-ajallaan koodaa kaikenlaisia reaaliaikajuttuja grafiikkamoottoreista fysiikkasimulaatioihin, demotaiteeseen ja pelimoottoreihin. Työajalla tutkii ray tracingia.
  
Vapaa-ajallaan töhrii vihkoa lyijykynällä ja toisinaan pelaa [[shakki|shakkia]] tai [[go|goota]] joko oikealla tai vasemmalla kädellä. Shakkia kannattaa pelata [http://freechess.org FICSissä] ja goota [http://www.gokgs.com/ KGS:ssä]. Myös [[tandem]] onnistuu (FICSissä, asenna [[http://www.thief-interface.com/ Thief]], vaikka [http://www.bughouse-db.org/user.php?user=makegho taidosta onkin puutetta]. Viime aikoina on myös kirjoitellut varsin paljon [[Primayk|Primaykiin]].
+
Maken saattoi vielä yliopistoaikanaan bongata koululta maanantai-iltaisin opettamasta matematiikkaa tai muuten vaan idlaamasta.
 
+
Maken voi toisinaan bongata koululta maanantai-iltaisin syystä tai toisesta. Ehkä siksi, että tällöin mm. [[Ville Tilvis|Ville]], [[Esa Lappi|Esa]] ja matematiikasta kiinnostuneet opiskelijat ovat paikalla. Opettajana toimiminen lienee myös hyvä syy olla paikalla.
+
Make opiskelee [[yliopisto]]ssa matematiikkaa ja sivuaineena teoreettista fysiikkaa ja valmistuu toivottavasti pian luonnontieteiden kandidaatiksi (LuK, alempi korkeakoulututkinto).
+
 
+
 
+
[[Priv:Markus_Kettunen|Yhteystiedot]]
+

Nykyinen versio 6. elokuuta 2020 kello 16.52

Markus Kettunen on Helsingin matematiikkalukion kasvatti vuosilta 2003-2006, ylioppilas vuosimallia kevät 2006.

Kävi aktiivisesti matematiikkavalmennuksessa toisen vuoden puolivälistä alkaen voitettuaan vahingossa maolin kilpailun välisarjan. Tästäkin motivoituneena jatkoi Helsingin Yliopiston matematiikan laitokselle, jossa kirjoitti historian ensimmäisen höyrykäyttöisen panssarivaunun sisältävän gradun. Kannattaa lukea jos raytrace tai 3D-grafiikka kiinnostaa.

Paras onnistuminen lienee Assemblyn 4k-introkompon voittaminen teoksella Fireflies vuonna 2012 (ks. 17 megatavun taltiointi neljän kilotavun ohjelman suorituksesta Youtubessa).

Vapaa-ajallaan koodaa kaikenlaisia reaaliaikajuttuja grafiikkamoottoreista fysiikkasimulaatioihin, demotaiteeseen ja pelimoottoreihin. Työajalla tutkii ray tracingia.

Maken saattoi vielä yliopistoaikanaan bongata koululta maanantai-iltaisin opettamasta matematiikkaa tai muuten vaan idlaamasta.