Sivujen muokkaaminen vaatii nykyään kirjautumisen. Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia, luo sellaiset.

Markus Kettunen

Primayk
Versio hetkellä 7. marraskuuta 2011 kello 03.24 – tehnyt Makegho (keskustelu | muokkaukset) (päivittelin vähän)

Loikkaa: valikkoon, hakuun
Makegho.jpg


Markus Kettunen on Helsingin matematiikkalukion kasvatti vuosilta 2003-2006, ylioppilas vuosimallia kevät 2006.

Kävi aktiivisesti matematiikkavalmennuksessa toisen vuoden puolivälistä alkaen voitettuaan vahingossa maolin kilpailun välisarjan. Paras onnistuminen lienee Meritorious Winner MCM:ssä Eemelin ja Ville Mäkisen kanssa.

Vapaa-ajallaan töhrii vihkoa lyijykynällä tai koodaa haastavia ja mielenkiintoisia juttuja grafiikkamoottoreista fysiikkasimulaatioihin. Työajalla töhrii vihkoa lyijykynällä tai koodaa haastavia ja mielenkiintoisia juttuja grafiikkamoottoreista fysiikkasimulaatioihin.


Protip: Suurimmalla osalla ihmisistä on ongelmia joko matematiikan tai ohjelmoinnin kanssa. Kannattais osata molempia(1). ;)


Maken saattoi vielä yliopistoaikanaan bongata koululta maanantai-iltaisin opettamasta matematiikkaa tai muuten vaan idlaamasta. Valitettavasti maanantai-iltojen kausaliteetti estää vastaavat ekskursiot nykyään, sillä on vaikea ehtiä Maunulaan neljäksi jos lähtö tapahtuu Espoosta kuudelta.


Yhteystiedot
(1) Suuri osa kuiteskin päätyy lopulta töihin joissa tarvitsee osata ohjelmoida. Vahva koodaustaito on suunnaton kilpailuetu. Samaten ihan puhtaissa ohjelmointitehtävissä monilla menee sormi suuhun kun kohtaa jotain yhtä matriisikertolaskua monimutkaisempaa, esim. kaksi matriisikertolaskua. ;)