Sivujen muokkaaminen vaatii nykyään kirjautumisen. Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia, luo sellaiset.

Markus Kettunen

Primayk
Versio hetkellä 13. kesäkuuta 2006 kello 02.39 – tehnyt Makegho (keskustelu | muokkaukset)

Loikkaa: valikkoon, hakuun

Makegho.jpg


Markus Kettunen on Helsingin matematiikkalukion kasvatti vuosilta 2003-2006. Hän valmistui jediksi keväällä 2006, jota ennen hän kävi matematiikkavalmennuksessa lukuisia kertoja, pärjäsi kohtuullisesti matematiikkakilpailuissa ja sai parhaimmillaan Meritorious Winner -arvosanan MCM:ssä joukkueella Markus Kettunen, Eemeli Blåsten, Ville Mäkinen.


Vapaa-ajallaan Make töhrii vihkoa lyijykynällä ja toisinaan pelaa shakkia tai goota joko oikealla laudalla tai esim. FICSissä tai KGS:ssä. Myös tandem onnistuu, vaikka hän onkin varsin heikko tandemin pelaaja. Viime aikoina Make on myös kirjoitellut varsin paljon Primaykiin.


Maken voi toisinaan bongata koululta maanantai-iltaisin syystä tai toisesta. Ehkä siksi, että tällöin mm. Ville, Esa ja matematiikasta kiinnostuneet opiskelijat ovat paikalla. Toisinaan Maken voi jopa nähdä opettamassa erinäisiä asioita joko luokan edessä, henkilökohtaisesti tai pienessä ryhmässä. Opettaminen on kivaa, kunhan joku kuuntelee. Jälkimmäisestä ehdosta seuraa, että Make ei aio toivottavasti koskaan joutua opettamaan mitään muille kuin matematiikasta kiinnostuneille ryhmille. Make aloittaa yliopisto-opiskelunsa Helsingin yliopiston matematiikan laitoksella pian.