Sivujen muokkaaminen vaatii nykyään kirjautumisen. Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia, luo sellaiset.

Matematiikan yö (kevät 2007)

Primayk
Versio hetkellä 6. helmikuuta 2007 kello 02.51 – tehnyt Makegho (keskustelu | muokkaukset) (Väsynyt pääkoppa tuottaa eriskummallista tekstiä. Editoikaa jos haluatte. :))

Loikkaa: valikkoon, hakuun

Oli kylmä talviyö synkeä myrsky-yö, ja oli taas koittanut aika... jolloin Helsingin Matematiikkalukion opiskelijat kömpivät pimeistä luolistaan... opiskellakseen matematiikkaa läpi yön!

Kello löi viisi. Oli kohtalon hetki. Tumma hahmo astui sisään ja keräsi opiskelijat pimeään luokkaan. Oli kuolettavan hiljaista. Hahmo jakoi ihmisjoukon neljään osaan. Ensimmäiset ohjattiin Juho Pakarisen mukaan.

Koiraakaan ei säästetty. Matematiikan kurssit 1 ja 2 opetettiin Maijolan luokassa. Geometrian opiskelijat vietiin läheiseen kemian luokkaan. Differentiaalilaskennan opiskelijat johdettiin toiseen kemian luokkaan. Luokissa oli, kuten arvata saattaa, uninen tunnelma. Näissä merkeissä opetus jatkui yömyöhään, kunnes alkio yön viimeinen, ratkaiseva, koitos: koe.

Ahkerasti verta hikoilleet opiskelijat viettivät loppuyön kuka missäkin puuhassa ennen aamunkoittoa ja lauantain oppitunteja. Käytävällä oli hajanaista keskustelua ja erilaisten lauta- ja korttipelien peluuta. Luokkaan 1 oli pesiytynyt jonkinlainen Anime/muu viihde -konkkaronkka, vaikkakin siellä aikansa viettäneiden pääluku oli kiitettävän alhainen. Luokissa jonkinlainen matematiikan harrastaminen jatkui lähes koko yön. Toisaalla yö jatkui pitkälle aamuun Mafiosota pelatessa. Huhujen mukaan käytävällä kumajoi myös erittäin mukaansatempaavaa jammailua (lieneekö totta, ken tietää?)

Tähän on kerätty se, mikä on saatu joukosta kofeiini-sokerihuuruisia pääkoppia kaiveltua. Joku illan tapahtumia paremmin (tai toisin) muistava voi korjata ja lisäillä. Over and out.