Sivujen muokkaaminen vaatii nykyään kirjautumisen. Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia, luo sellaiset.

Olli Seppä

Primayk
Versio hetkellä 12. syyskuuta 2009 kello 14.31 – tehnyt 194.137.66.234 (keskustelu)

(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Vuonna 2006 Maunulassa aloitin, kirjoitin ylioppilaaksi viime keväänä, eli keväällä 2009. Tällä hetkellä opiskelen Helsingin yliopistolla (HY) matemaattis-luonnontieteellisessä (ML) tiedekunnassa, pääaineena matematiikka, opinnot aloitin siis syksyllä 2009.

Varsinaisia, vakavasti otettavia harrastuksia ei oikeastaan ole, mitä nyt tulee tietokonepelejä pelattua, animea katsottua ja mangaa luettua. Olen myös jäsenenä Yliopiston Anime ja Manga kerholla, eli YAMAlla, jonne jouduin Lauri Pellisen (Irris) suosittelemana. Joskus tulee myös luettua kirjoja, joita menee vähemmän vakavasta nuortenkirjallisuudesta aina filosofisiin kirjoihin.

Aikamoisen puhelias olen, jos sattuu jokin kiinnostava aihe. Tästä voi varmaankin kysyä Esa Vesalaiselta, joka ei tykännyt pienestä filosofisesta keskustelusta syksyn 2009 Matematiikan Yössä.

Netistä minut löytää yleensä nimellä "Olba" tai jollain sen variaatiolla, joista mieleen tulee olbaze ja 0lba. Harvemmin käytän IRC:tä, enemmän tulee käytettyä Skypeä ja Windows Live Messengeriä, joiden osoitteista voi kysyä, mikäli kiinnostaa.

Ellei ole erikseen sovittu, minuun harvemmin missään törmää, paitsi Matematiikan öissä ja tulevaisuudessa varmaankin Yamalla ja sattumanvaraisesti yliopistolla tai MAYKilla.

Kirjotettu uudelleen 12.9.2009.