Sivujen muokkaaminen vaatii nykyään kirjautumisen. Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia, luo sellaiset.

Ero sivun ”Oskari Lehto” versioiden välillä

Primayk
Loikkaa: valikkoon, hakuun
 
Rivi 1: Rivi 1:
 
[[Image:OskuPaivolassa.jpg|thumb|Äärimmäisyyteen venynyt keskittyneisyys Päivölässä.]]
 
[[Image:OskuPaivolassa.jpg|thumb|Äärimmäisyyteen venynyt keskittyneisyys Päivölässä.]]
Tämä sivu tarkoitettiin alunperin wikipediaan mutta koska ei kelvannut niin merkittävään tietolähteeseen niin siirrettiin myöhemmin primaykkiin.
+
Juho Oskari Lehto (kuts. Osku) on matikisti vuosimallia -07. Hän on mopomiehiä. Oskarin löytää IRCnetin #mayk-kanavalta nimimerkillä osku-.
Oskari Lehto (s. 13.7.1991) on 16-vuotias nuori herrasmies joka asustaa Helsingin lähiössä nimeltä Haaga. Yleensä hän viettää aikansa tietokoneen ääressä tai ajelee mopolla.
+
Oskari käy kilpailumatematiikkavalmennuksessa Päivölän kansanopistolla, mistä todiste vieressä.
== Historia ==
+
Oskari syntyi eräänä aurinkoisena heinäkuun päivänä vuonna 1991 Helsingissä naistenklinikalla. Hän on asunut Haagassa koko elinikänsä.
+
== Nykyisyys ==
+
Nykyisin Oskari on helsingin matematiikkalukion toisen vuoden opiskelija. Hän opiskelee ahkerasti ja joidenkin huhujen mukaan on saanut keskiarvonsa nostettua jopa lähes kahdeksaan. Oskari on toiminut aktiivisesti koulun oppilaskunnan hallituksessa ensimmäisen lukiovuotensa alusta lähtien. Sielä hänen toimenkuvansa on olla kokousvastaava ja niinpä hän lähinnä vain keittää kahvia ja tarjoilee pullaa.
+
== Opiskelut ==
+
Oskari kävi päiväkodin Etelä-haagassa päiväkodissa nimeltä Tonttula. Päiväkodin jälkeen hän siirtyi Pohjois-Haagan ala-asteelle opiskelemaan opettaja Esa Tammen alaisuudessa. Oskarin ollessa neljännellä luokalla Esa Tammi ryhtyi rehtoriksi entisen rehtorin jäädessä eläkkeelle, ja seuraavina vuosina hänen opettajat vaihtuivat tiheään. Kuudennen luokan jälkeen hän siirtyi Pohjois-Haagan yhteiskoulun ylä-asteen matematiikkalinjalle. Ylä-asteen jälkeen hänen keskiarvonsa ei riittänyt jatkamaan lukiota samassa rakennuksessa ja niinpä hän päätyi Helsingin matematiikkalukioon.
+
== Työskentely ==
+
Oskarilla on ollut elämänsä aikana kolme työpaikkaa, joista kaksi oli koulun järjestämiä viikonmittaisia työhöntutustumisia. Ensimmäinen oli Haagan marketissa jossa hän lähinnä järjesteli elintarvikkeita hyllyihin. Oskarin toinen ja vähemmän rasittavampi työ oli Talin keilahallissa missä ei ollut paljon työtä tehtävänä ja työaika kului lähinnä keilaten ja biljardia pelaillen. Oskarin ainut oikea työ oli peltimaalaamolla vuonna 2007. Joskin sekin oli vain määräaikainen kesätyö ja kesti kolme viikkoa.
+
== Tulevaisuus ==
+
Oskari on koko ikänsä aikonut pyrkiä lukion jälkeen kauppakorkeakouluun ja perustavansa menestyvän yrityksen, mutta ilmeisesti helsingin matematiikkalukio on vaikuttanut hänen mielipiteisiinsä niin että hän saattaa mennä myös TKK:lle tai muuhun vastaavaan laitokseen opiskelemaan matematiikkaa tai fysiikkaa.
+

Nykyinen versio 21. syyskuuta 2008 kello 00.44

Äärimmäisyyteen venynyt keskittyneisyys Päivölässä.

Juho Oskari Lehto (kuts. Osku) on matikisti vuosimallia -07. Hän on mopomiehiä. Oskarin löytää IRCnetin #mayk-kanavalta nimimerkillä osku-. Oskari käy kilpailumatematiikkavalmennuksessa Päivölän kansanopistolla, mistä todiste vieressä.