Sivujen muokkaaminen vaatii nykyään kirjautumisen. Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia, luo sellaiset.

Oskari Lehto

Primayk
Versio hetkellä 25. kesäkuuta 2008 kello 21.41 – tehnyt Osku (keskustelu | muokkaukset)

Loikkaa: valikkoon, hakuun
Äärimmäisyyteen venynyt keskittyneisyys Päivölässä.

Tämä sivu tarkoitettiin alunperin wikipediaan mutta koska ei kelvannut niin merkittävään tietolähteeseen niin siirrettiin myöhemmin primaykkiin. Oskari Lehto (s. 13.7.1991) on 16-vuotias nuori herrasmies joka asustaa Helsingin lähiössä nimeltä Haaga. Yleensä hän viettää aikansa tietokoneen ääressä tai ajelee mopolla.

Historia

Oskari syntyi eräänä aurinkoisena heinäkuun päivänä vuonna 1991 Helsingissä naistenklinikalla. Hän on asunut Haagassa koko elinikänsä.

Nykyisyys

Nykyisin Oskari on helsingin matematiikkalukion toisen vuoden opiskelija. Hän opiskelee ahkerasti ja joidenkin huhujen mukaan on saanut keskiarvonsa nostettua jopa lähes kahdeksaan. Oskari on toiminut aktiivisesti koulun oppilaskunnan hallituksessa ensimmäisen lukiovuotensa alusta lähtien. Sielä hänen toimenkuvansa on olla kokousvastaava ja niinpä hän lähinnä vain keittää kahvia ja tarjoilee pullaa.

Opiskelut

Oskari kävi päiväkodin Etelä-haagassa päiväkodissa nimeltä Tonttula. Päiväkodin jälkeen hän siirtyi Pohjois-Haagan ala-asteelle opiskelemaan opettaja Esa Tammen alaisuudessa. Oskarin ollessa neljännellä luokalla Esa Tammi ryhtyi rehtoriksi entisen rehtorin jäädessä eläkkeelle, ja seuraavina vuosina hänen opettajat vaihtuivat tiheään. Kuudennen luokan jälkeen hän siirtyi Pohjois-Haagan yhteiskoulun ylä-asteen matematiikkalinjalle. Ylä-asteen jälkeen hänen keskiarvonsa ei riittänyt jatkamaan lukiota samassa rakennuksessa ja niinpä hän päätyi Helsingin matematiikkalukioon.

Työskentely

Oskarilla on ollut elämänsä aikana kolme työpaikkaa, joista kaksi oli koulun järjestämiä viikonmittaisia työhöntutustumisia. Ensimmäinen oli Haagan marketissa jossa hän lähinnä järjesteli elintarvikkeita hyllyihin. Oskarin toinen ja vähemmän rasittavampi työ oli Talin keilahallissa missä ei ollut paljon työtä tehtävänä ja työaika kului lähinnä keilaten ja biljardia pelaillen. Oskarin ainut oikea työ oli peltimaalaamolla vuonna 2007. Joskin sekin oli vain määräaikainen kesätyö ja kesti kolme viikkoa.

Tulevaisuus

Oskari on koko ikänsä aikonut pyrkiä lukion jälkeen kauppakorkeakouluun ja perustavansa menestyvän yrityksen, mutta ilmeisesti helsingin matematiikkalukio on vaikuttanut hänen mielipiteisiinsä niin että hän saattaa mennä myös TKK:lle tai muuhun vastaavaan laitokseen opiskelemaan matematiikkaa tai fysiikkaa.