Sivujen muokkaaminen vaatii nykyään kirjautumisen. Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia, luo sellaiset.

Primayk

Primayk
Versio hetkellä 23. toukokuuta 2006 kello 20.50 – tehnyt Makegho (keskustelu | muokkaukset)

Loikkaa: valikkoon, hakuun

Primayk on pääasiassa Helsingin matematiikkalukion opiskelijoiden voimin ylläpidetty Helsingin matematiikkalukiota käsittelevä tietokanta. Myös opettajilla on oikeus editoida ja käyttää sivustoa, ja se olisikin erityisen suotavaa niin lämminhenkisen vuorovaikutussuhteen ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi, kuin myös informaation tehokkaan kulun varmistamiseksi. Olisi myös suotavaa, että niin opettajat kuin opiskelijatkin kertoisivat Primaykin olemassaolosta toisilleen.

On kuitenkin pidettävä mielessä, että sivusto ei ole Helsingin matematiikkalukion, ja monet asiat voivat joko olla tulkinnanvaraisia tai käyttäjien omia mielipiteitä. Kun savolainen puhuu, vastuu siirtyy kuulijalle. Niin myös nyt.

Editoi sivuja vapaasti mutta asiallisesti painamalla sivun ylälaidasta edit-nappia. Tosin ensin ehkä kannattaa klikata tästä: hiekkalaatikko ja kokeilla kuinka editointi toimii. :) - Make

Matemaattisten lausekkeiden lisääminen nätisti onnistuu math-tagien avulla. Koodeja ei tarvitse heittää hatusta; ne löytyvät täältä. - Annika

Pääsivulle pääsee helpoiten klikkaamalla vasemmalla olevasta navigaatiopalkista "Main Page" tai klikkaamalla vasemmassa yläkulmassa sijaitsevaa punaista piin kuvaa.