Sivujen muokkaaminen vaatii nykyään kirjautumisen. Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia, luo sellaiset.

Ero sivun ”Tutkielma” versioiden välillä

Primayk
Loikkaa: valikkoon, hakuun
p (LaTeX-mainos)
(linkki latex-templateen)
 
Rivi 1: Rivi 1:
 
Tutkielma (MAA16) on matematiikkalukion pakollinen kurssi.
 
Tutkielma (MAA16) on matematiikkalukion pakollinen kurssi.
 
 
Koska tutkielma täytyy joka tapauksessa tehdä, on se hyvä lähettää myös [[Viksu|Viksuun]].
 
Koska tutkielma täytyy joka tapauksessa tehdä, on se hyvä lähettää myös [[Viksu|Viksuun]].
  
  
[[Image:Tutkielmapohja.doc|Tutkielman pohja]] (Word 2003-dokumentti, jossa muotoilut Viksun edellyttämällä tavalla ja vinkkejä Wordin käytöstä.)
+
[[Image:Tutkielmapohja.doc|Tutkielman pohja]] Word 2003-dokumentti, jossa muotoilut Viksun edellyttämällä tavalla ja vinkkejä Wordin käytöstä.
 +
 
 +
Monien mielestä tutkielman tekemisestä pääsee vähemmällä tuskalla käyttäen LaTeX-ladontajärjestelmää, jonka opettelun voi aloittaa vaikkapa [http://www.ctan.org/tex-archive/info/lshort/finnish/lyhyt2e.pdf pitkänpuoleisesta johdannosta LaTeX2e:n käyttöön]. Myöskin [http://en.wikibooks.org/wiki/LaTeX Wikibooks] auttaa.
  
Monien mielestä tutkielman tekemisestä pääsee vähemmällä tuskalla käyttäen LaTeX-ladontajärjestelmää, jonka opettelun voi aloittaa vaikkapa [http://www.ctan.org/tex-archive/info/lshort/finnish/lyhyt2e.pdf pitkänpuoleisesta johdannosta LaTeX2e:n käyttöön]. (Päivöliineillä on vissiin hyvä LaTeX-pohja jossa on Viksun edellyttämät muotoilut, yritän järjestää sen tänne. Oman tutkielmani sorsaa en laita, se on kauhea. -- [[Topi Talvitie]])
+
[[Tuomas Tynkkynen|Tuomas T:n]] väsäämä [[LaTeX-pohja tutkielmaa varten]]

Nykyinen versio 31. toukokuuta 2010 kello 15.16

Tutkielma (MAA16) on matematiikkalukion pakollinen kurssi. Koska tutkielma täytyy joka tapauksessa tehdä, on se hyvä lähettää myös Viksuun.


Tiedosto:Tutkielmapohja.doc Word 2003-dokumentti, jossa muotoilut Viksun edellyttämällä tavalla ja vinkkejä Wordin käytöstä.

Monien mielestä tutkielman tekemisestä pääsee vähemmällä tuskalla käyttäen LaTeX-ladontajärjestelmää, jonka opettelun voi aloittaa vaikkapa pitkänpuoleisesta johdannosta LaTeX2e:n käyttöön. Myöskin Wikibooks auttaa.

Tuomas T:n väsäämä LaTeX-pohja tutkielmaa varten