Sivujen muokkaaminen vaatii nykyään kirjautumisen. Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia, luo sellaiset.

Aino Haavisto

Primayk
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tunnetaan toisinaan mm. nimillä Kloridi-ioni, Julia tai Arkiherttua. Vaikuttaa syksystä 2013 alkaen Helsingin yliopiston keskustan ja Kumpulan kampuksilla. Viihtyy lipastolla melkein yhtä hyvin kuin lukiossa, ja välitila humanismin ja luonnontieteen välillä on tuntunut kotoisalta.

Harrastaa kaikenlaista kummallista, kuten lautapelejä, Vantaalla hengailua, sarjiksen piirtämistä, vegekokkaamista, pöytäroolipelaamista, hämmentävää vaatetusta ja sellaisten valmistamista sekä historiallisia tansseja. Oli Lapissa 2011 ja 2012, siellä oli siistiä, suosittelee kaikille! Kakkosella kävi Päivölässäkin (suosittelee myös sitä) ja harrasti matikkamaanantaita silloin tällöin. Teki MOOC:in abikeväänä, suosittelee sitäkin.

Tuli aikanaan matikkalukioon, koska matikanopettajat on keskimäärin kivoja, koska se että osasi on jännää, koska luokkahenki ja koska matikanhistoria. Viihtyi erinomaisesti, vaikkei osaakaan enää mitään. Suosittelee Päivölää ja muita syventäviä kursseja jos ja kun haluaa oppia yhä enemmän siitä, miten vähän maailmasta tai matikasta tietää.

Symbioosissa Ilarin kanssa.