Sivujen muokkaaminen vaatii nykyään kirjautumisen. Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia, luo sellaiset.

Carita Eklund

Primayk
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Carita aloitti pitkän opintaivaleensa Helsingin matematiikkalukiossa vuonna 2007, koska uskoi ettei hänestä olisi ammattiurheilijaksi. Siinä hän todella oli oikeassa! Hän oli päättänyt, ettei menisi mihinkään yleislukioon ja Märskyn paikan valintakortissa täytti yllä mainittu koulu. Kilpauinti loppui tammikuussa 2008 ='(.

Oli mukana Lapin & Unkarin leirikoulussa kesällä 2008.

Päivitys 2012: Carita suuntasi ylioppilastutkinnon jälkeen (2010) Vaasaan suorittamaan taloustieteiden kandidaatin & maisterin tutkintoa. Kandidaatin tutkielma valmistui kesällä 2012 nimikkeellä: "Etelä-Euroopan ja Pohjoismaiden kehityserot finanssikriisissä". Ei löydy vielä kirjakaupoista ;)

Päivitys 2015: Valmistui maisteriksi ja aloitti jatko-opinnot 2013 ja kirjoittaa nyt väitöskirjaa Vaasan yliopistossa. On haltioissaan maailman mahdollisuuksista käytyään vaihdossa Saksassa 2011 (Mainzin Johannes Gutenbergin yliopistossa) ja Yhdysvalloissa 2013 (Stanfordin yliopistossa) ja _suunnittelee_ seuraavaksi tutkijavaihtoa Aarhusiin (2016-2017) liittyen tutkimusprojektiin, jossa vertaillaan Tanskaa ja Suomea.