Sivujen muokkaaminen vaatii nykyään kirjautumisen. Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia, luo sellaiset.

Heikki Salko

Primayk
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Heikki (alias hezec) oli MAYKissa yläasteen matikkaluokalla 2005-2008 ja piti paikasta niin paljon, että jatkoi matikkalukiossa, kunnes sai ylioppilaslakin päähänsä keväällä 2011. Hän on varsin laiska ihminen, ja kulutti suuren osan koulutunneistaan piirtelemällä vihkonsa täyteen enemmän tai vähemmän randomeja liikennesuunnitelmia. Tästä huolimatta hän onnistui huiputtamaan jedikokeissa itselleen pisteet, jotka riittivät pokkaamaan opiskelupaikan Pimeältä Puolelta ja pari stipendiä kaupan päälle.

Tulevaisuudessa Heikki luultavasti piirtelee suunnitelmiaan maksua vastaan ja nauraa partaansa, kun autoilijat tuskastelevat toteutetuissa risteyksissä. Koska hän ei lukeudu akateemisten C-miesten valiojoukkoon, hän kokeili onneaan jo sivariaikana Helsingin kaupungin palveluksessa. Heikin leikki ei siis loppunut, vaan jatkui entistäkin totisempana. Valitettavasti syksyllä 2012 alkanut opiskelu on onnistunut leikin osittaisessa rajoittamisessa.

Jos Heikki vielä eksyy koululle, hänet tunnistaa varmimmin mustasta "Maksettu on" -hupparista. (Ensimmäinen tarttui mukaan riparilta vuonna 2007; tällä hetkellä kolmas yksilö on kulumassa hyvää vauhtia loppuun.)

Heikin kotisivuntapainen