Sivujen muokkaaminen vaatii nykyään kirjautumisen. Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia, luo sellaiset.

Juho Granström

Primayk
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Juho Granström on Maunulan yhteiskoulun ja Helsingin matematiikkalukion abi vuosimallia 2006. Juho toimii jakajana mafiosossa, eikä osallistu peliin, sillä hänet on todistettu hovimestariksi ja siten aina syylliseksi. Koska hän arpoo pelaajien roolit kehnosti, on hän saanut lisänimen Paskajakaja.

Korjaus PJ-nimitykseen: Nimitys keksittiin ensimmäisen lukiovuoden jälkeen Lapin leirillä (onks se nyt kesä -04), kun nuotiolla pelattiin mafiosoa. Keksijänä oli Miikka Tanhua, sen jälkeen kun hän sai neljästi peräkkäin mustan kortin (hullu tai mafia). Nimitys vahvistui, kun Jaakko Knuuttila sai seitsemästi peräkkäin samalla reissulla bussissa mafian roolin, ja "mafiapartnerin" rooli kiersi vasta-myötäpäivään. (Ikävä kyllä ei ehditty kuin jakaa hänelle ja Pakariselle mafian roolit, ennen kuin matka loppui.) -Derric

Lisäys: Koko vuonna 2006 aloittanut m-luokka on paskajakaja, sillä se jakoi matematiikan yössä Lauri Pelliselle pelkkiä tavallinen kansa -kortteja (Kello 5:30 asti).

Korjaus lisäykseen: Ainoana m-luokasta jakoi matematiikan yössä muuan Roberto Cacciatore. Tehkää tästä sitten omat päätelmänne.

Älkää tehkö päätelmiä, ne menee kumminkin pieleen.

Jaa-jaa on sitten laitettu lyhyeeseen kuvaukseen tommoinen 'Bridge', toiveena oli ettei se nyt ihan niin sentään olisi, mutta kai se on pakko uskoa. Eihän nyt kuvaus väärässä voi olla :)