Sivujen muokkaaminen vaatii nykyään kirjautumisen. Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia, luo sellaiset.

Juho Pakarinen

Primayk
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Juho Pakarinen
Juho Pakarinen (1985 - 2008)
voittojensa päivinä shakin koulujoukkuemestarina 2004


Juho Pakarinen aloitti Matematiikkalukiossa syksyllä 2001 ja kirjoitti keväällä 2004. Hän oli kiinteästi koulun harrastustoiminnassa mukana kirjoittamisen jälkeenkin. Matematiikan öissä Juho oli kantavia voimia.

Juho oli sydämellinen ihminen, jolla riitti aina aikaa ystävilleen. Hänen suuri intohimonsa olivat pelit, ja Juho olikin etevä niin shakin, go:n, mahjongin, pokerin, bridgen kuin Diplomacynkin pelaaja. Hän menestyi matematiikkakilpailuissa ja edusti Suomea vuoden 2004 matematiikkaolympilaisissa. Juho oli omalaatuinen, kekseliäs, valloittava ja rakas ystävä. Meillä kaikilla on hänestä lämpimiä muistoja.

Juho Pakarinen kuoli marraskuussa 2008 junan alle. Kaipaamaan jäi perheen, suvun ja muiden ystävien lisäksi koko Matematiikkalukion väki.Juhon oma kuvaus itsestään eli tämän sivun entinen sisältö:

"Valmistui Helsingin Matematiikkalukiosta joskus vuoden 2004 paikkeilla, ja on tosi kova jätkä. Osallistui Matematiikkaolympialaisiin 2004, Pythagoraan Polkuun 2004 ja joihinkin muihinkin matematiikka-aiheisiin kilvoitteluihin. Nykyään opiskelee varsin ahkerasti Matematiikkaa Helsingin Yliopistolla. Bongattavissa myös MAYKin tiloista satunnaisesti virkatehtävissä, tai muuten vain hiipparoimassa.

Jos haluatte pelata Diplomacya, niin ottakaa yhteyttä. Maykin Diplomacy-rinki tarvitsee innokkaita jäseniä."