Sivujen muokkaaminen vaatii nykyään kirjautumisen. Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia, luo sellaiset.

Henry Teittinen

Primayk
Ohjattu sivulta Käyttäjä:Teithen
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Henry (Tunnetään myös sukunimellä "Teittinen"), on vuonna 2009-2012 Helsingin matematiikkalukiossa opiskellut opiskelija. Henry on pahemman luokan työnarkomaani, eikä tiedä milloin lopettaa tai karsia kursseja, josta seurasi kevään -11 zombiintuminen. Kuului oppilaskunnan hallitukseen lukuvuonna 2011-2012. Opiskelee nykyisin lipastolla kemiaa pääaineena.

Persoona

Henry on hyvin tunnollinen ja paneutunut koulunkäyntiin, ja tästä syystä jotkin ihmiset ovat saaneet mielikuvan hänen olevan koulunarkomaani. (Yksi esimerkki tästä on Ville Tilvis ja hänen lause vuonna 2010 matematiikkalukion esittelytilaisuudessa: "Tässä on Henry, siis luokan työnarkomaani. Älkää antako hänen pelotella liikaa.") Henry tunnetusti mystiseen heimoon Nolife ja harrastaakin PriMaykin Henkilöt-sivun päivitysten seuraamista. On myös havaittu olevan perfektionisti, pilkunviilaaja ja kaikkea muuta yhtä mukavaa...

Osaaminen

Henry osaa (ihan oikeasti!) kemiaa, hyvissä määrin fysiikkaa (ainakin joskus) ja luuli osaavansa matematiikkaa. Henry on se henkilö, joka unohtaa esitellä itsensä mikäli sattuu olemaan opettamassa (esim. matikanyöt).

Mielenkiinnot ja muut vastaavat

Henry EI pelaa shakkia, varsinkaan tandemia. Sekä tietää kaikkea mahdollista nippelitietoa, joka liitty jollain tavoilla metroon. (Lontoon metro, Helsingin metro, Moskovan metro jne.) Henry myös kuluttaa välillä aikaa kaikkeen enemmän tai vähemmän turhaan, kuten mm. Primaykissä kirjoitusvirheiden korjaamiseen sekä tyhjyyteen tuijottamiseen.

Pahat tavat

Henryllä on myös pahoina tapoina/tottumuksina äärimmäinen tarve pestä käsiään ja ylikäyttää tiettyjä sanoja kuten esim. hienovaraisesti ja pahamaineinen. "Ei näin" myös on hyvin yleinen Henryn suusta kuultava lausahdus. Myöskin äärimmäisyyksiin menevä pilkunviilaus kuuluu Henryn pahoihin tapoihin, kuten vuonna 2010 Ge2.1 tai Tä2.1 kurssilla olleet saivat huomata. ("Se [insert word here] on yhdyssana!!) Henry ei kärsi OCPD:stä vaan CDOP:stä.