Sivujen muokkaaminen vaatii nykyään kirjautumisen. Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia, luo sellaiset.

Oppilaskunnan hallitus

Primayk
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Oppilaskunnan hallitus on mielenkiintoinen, hauska ja erityisen kehittävä peli, jota pieni etuoikeutettu oppilaskunnan valitsema joukko ihmisiä pääsee pelaamaan muutaman kerran kuukaudessa esim. ruotsin, filosofian tai minkä tahansa aineen tunnin ajaksi. Samalla päätetään oppilaskunnan rahavirroista, sovitaan diplomatian keinoin järjestettävistä tempauksista, tapahtumista ja paljon muustakin.

Oppilaskunnan hallituksen vakiopelaajat valitaan yleiskokouksessa, joita järjestetään kerran vuodessa kevätlukukauden alussa. Pelisessiota, jossa pelataan Oppilaskunnan hallitusta, kutsutaan "Oppilaskunnan hallituksen kokoukseksi". Läsnäolo on muillekin hyväksyttävä syy olla pois tunnilta.

Oppilaskunnan hallituksen kokouksen alussa "valtuutetut" valitsevat itselleen roolin. Osasta tulee hyväntahtoisia kehityskeskustelijoita, osasta opposition edustajia, osasta rauhan ylläpitäjiä ja osa yrittää pysyä poissa huomion keskipisteestä. Lisäksi jollakin pelaajista on puheenjohtajan rooli. Puheenjohtajan erityisoikeus on keskustelun aikana hiljentää kenet tahansa, jolla on eriävä mielipide. Kun roolit on valittu, puheenjohtaja avaa vapaan keskustelun tietyllä joka "kokouksessa" toistuvalla rituaalilla. Kun sana viimein on vapaa, alkaa innokas pahisten metsästys. (Kuka pölli meidän piparit?)

Oppilaskunnan hallituksen kokoukset ovat aina pitkiä ja verisiä. Pitkän kädenväännön ja monen erätauon jälkeen parhaan argumentoijan mielipide joko voittaa yksimielisesti, tai pullan loppuessa väittelyä (peliä) jatketaan seuraavassa kokouksessa. Jos tehty päätös kuitenkin oli puheenjohtajan mielipiteen vastainen, puheenjohtajalla on oikeus varastoida tehty päätös mappi-ö:hön, kunnes seuraava hallitus peruu päätöksen.

Ja sitten jotkut nauravat tälle:

»Oppilaskunnan hallitus on mafiosovariantti
Markus Kettunen

 :(

Hallituksen 2010-2011 jäsenet

Hallituksen 2009-2010 jäsenet

Katso myös