Sivujen muokkaaminen vaatii nykyään kirjautumisen. Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia, luo sellaiset.

Keskustelu käyttäjästä:Juho-Samuel Alho

Primayk
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Lipasto

Siirretty poistetulta keskustelusivulta.

Se lipasto-sivu oli hauska, ja useimmat muut ovat samaa mieltä. Jospa sovittaisiin, että kukaan ei poista mitään sivua tai sisältöä (paitsi selkeät sotkut), ennen kuin on jonkinlainen yhteisymmärrys. --Juho-Samuel Alho 29. huhtikuuta 2012 kello 22.14 (EEST)

En poistanut Lipasto-sivulta varsinaisesti mitään sisältöä, kunhan lisäsin. Riippumatta siitä, oliko ko. sivun huumori kuivaa vai ei (omasta mielestäni oli erittäin kuivaa), lipasto ei ole yksinomaan huumorin objekti, vaan siitä voi kertoa myös informatiivisesti. Koska Primaykin ei ole tarkoitus olla yksinomaan huumoria varten, Lipasto-artikkelinkaan ei tarvitse olla yksinomaan huumoria varten. Kun vielä kaiken lisäksi jätin vanhan sisällön pientä järjestelyä lukuunottamatta koskemattomaksi, en oikeasti näe, missä tässä on ongelma. Wikeissä on sitä paitsi palautusmahdollisuus, jos muutoksessa on jotain olennaista vikaa, mutta tässä on kyse lähinnä mielipide- ja suuntalinjakysymyksestä, ei niinkään suoranaisesta viasta. Muutenkaan en pidä ehdotustasi muokkausten tekemisestä vasta äänestyksen jälkeen realistisena, etenkään kun täällä ei kovin moni muokkaa ylipäätään. Olisi myös hauska tietää, mitä otoskokoa käytit tutkimuksessasi, ja miksi ylipäätään jaksoit selvittää ihmisten mielipiteitä neljästä rivistä vähintäänkin kyseenalaista huumoria. --NVI 30. huhtikuuta 2012 kello 11.02 (EEST
Huumorisivua ei voi osioida "informatiiviseen osastoon" ja "huumoriosastoon", sen sijaan lipasto-opiskelusta voi tehdä asiallisen artikkelin erikseen (ja ehkä varovaisesti linkittää siihen huumorisivun alaviitteistä). Sivun historiasta löytyvät kaikki sivun tekijät, joiden joukossa on myöskin eräs Primaykin ylläpitäjistä – kaikista sivua satunnaisissa tilanteissa siteeranneista matikisteista ei liene tarpeellista tehdä suuren otoskoon "tutkimuksia". Artikkeleiden (tai niiden sisällön) poistopäätöksiin on muitakin mahdollisuuksia kuin ehdoton mielivalta vs. järjestetty äänestys: voi esimerkiksi kirjoittaa poistoehdotuksen kyseisen artikkelin keskustelusivulle. --Juho-Samuel Alho 30. huhtikuuta 2012 kello 23.46 (EEST)
Ja miksiköhän pääasiallisen lipastosta kertovan artikkelin kuuluisi olla se huumoriartikkeli? Olen kyllä selannut sivun historian ja kuten näet, ainoa, joka siihen on (palautustasi lukuunottamatta) viime vuosina tehnyt muutoksia, olen minä. Ja oikeastaan, jos noita muutoksia analysoi, niin ainoa, joka on halunnut pitää sivun sellaisenaan on MakeGho. Kiistämättä MakeGhon auktoriteettia, et voi yhden ihmisen (itsesi lisäksi) mielipiteeseen vedoten sanoa "useimmat muut", joten ilmaisusi on täysin käsittämätön. Itselläni on aiemmin ollut kiinnostusta kehittää (ajan salliessa ja huolimatta siitä, että valmistuin jo Maunulasta) Primaykin artikkeleja informaation, kieliopin ja organisoinnin suhteen sekä päivittää ajankohtaisia asioita. Ilmeisesti kyseessä on kuitenkin nykyään sinun ikioma kehnoa huumoria vaaliva diktatuurisi, joten sanon tässä vaiheessa omalta osaltani hyvästit Primaykille. --Niko Ilomäki 1. toukokuuta 2012 klo 13.12 (EEST)