Sivujen muokkaaminen vaatii nykyään kirjautumisen. Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia, luo sellaiset.

Matematiikan yö (syksy 2010)

Primayk
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Päivä oli 28.8.2010.


Ville Tilvis opetti ykkösille toisen asteen polynomeja, polynomijakokulmia, ja ratkaisukaavoja. Ykkösiä oli paikalla peräti 17, ja heillä oli hauskaa. Illan viimeisellä tunnilla Ville kituutti ykkösraukkoja Hilbertin hotelleilla. Kakkosille Topi Talvitie opetti invarianssiperiaatteita ja Aleksis Koski puhui abeille generoivista funktioista. Generoivien funktioiden luento huipentui vasta kolmelta, mikä lienee harvinaista.

Pizzakisaan saatiin 7 neljän hengen joukkoetta. Monille kysymykset pistivät sormen suuhun. Yhteensä kysymyksiä oli 32, joista parhaiten pärjännyt joukkoe ratkoi 17. Pizzapalat pienenivät nopeasti. Kemiashow'ssa räjähteli ja paukkui.

Yöllä pelattiin shakkia, tandemia, MTG:tä, go:ta, starcraftia, ja kaikkea mahdollista. Luokassa 23 pidettiin matikkalanit. Myös kaupassa ravattiin täydentämässä ruokavarastoa. Huhujen mukaan yöllä myös nukuttiin (?)

Ykköset opetettiin pelaamaan mafiosoa. Pelaajia oli niin paljon, että pelaajat jouduttiin jakamaan kahteen eri peliin. Wanhukset olivat mafiaa. Välillä saimme kuulla hyvinkin pitkiä puolustuspuheenvuoroja. Peliä hämmentääkseen Jaakko äänesti itselleen puolustuspuheenvuoroja, ja Alexey äänesti itsensä lynkattavaksi. Alexeyn esittäessä feikkipoliisin roolia, hänet saatiin kiinni stressaantuneisuudestaan. Epäiltyjen joukkoon joutui, mikäli räpelsi korttiaan/huppariaan/hiuksiaan/oli hiljaa/oli äänekäs/nukkui/puolusti/ei puolustanut/ei äänestänyt/äänesti liian nopeasti/äänesti liian hitaasti/äänesti/äänesti päivää/oli uusi/oli kokenut. Games are srs bsnss.

Aamuyhdeksältä Ville avasi ovet ja vapautti ihmiset.