Sivujen muokkaaminen vaatii nykyään kirjautumisen. Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia, luo sellaiset.

Menneitä peliretkiä

Primayk
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Replacement filing cabinet.svg Tämä sivu sisältää vanhentunutta tietoa.
Tämän sivun tai sen osan sisältö on vanhentunutta tai ei enää ajankohtaista, mutta se on jätetty paikalleen historiallisista syistä.

Go

11.10.2006

Mukana Pinja, Miika L., Annika ja Make sekä Topi (Musto/Mustonen??)

Peli-ilta Kaisaniemen puistossa meni ihan mukavasti, vaikka pari jättikin tulematta ja paikalle tupsahtaneet bridgen pelaajat houkuttelivat meitä syntiin. Miika Nikula sairastui eikä päässyt tulemaan, mutta saimme yllättävää lisävahvistusta Makesta ja Topista (2k). Pelejä ehdittiin pelata tosin vain kolme: Pinja-Topi, Miika L.-Annika ja rengo joukkuein Pinja&Topi, Annika&Make. Sateen sattuessa siirryimme Fantasiapelit-kaupan pöytien ääreen - lämpimään ja sisälle.


24.10.2006

Miika ja Annika kävivät Helsingin go-kerholla. Ei sitä voi oikein koulun go-kerhon peliretkeksi kutsua. :0


15.5.2007

Ekskursio HGK:lle

Mukana Tatu ja Annika.

Mukaan piti alunperin lähteä enemmänkin porukkaa, mutta yksi kipeili, yhdelle tuli yllättävää menoa ja muilla oli muita harrastuksia päällä. Tatulla oli kertomansa mukaan kivaa, ja hän vaikuttui syvästi 11-vuotiaan 14 kyun pelitaidoista. Kerhoillan jälkeen Tatu sai korotuksen 16 kyuhun. Annika pelasi mm. hallitsevaa pohjoismaiden mestaria vastaan ja otti köniin.

Peli-ilta oli ilmainen ekakertalaisille (muuten ~2 e).

Korotuksia:

  • Tatu ? kyu -> 16 kyu


28.8.2007

II ekskursio HGK:lle

Mukana Annika, Aleksi, Tatu ja Osku.

Annika pelasi taas hallitsevaa pohjoismaiden mestaria Vesaa vastaan ja otti köniin. Tai siis hävisi 8 pisteellä. Osku pelasi toista 5 dania, Mattia, vastaan. Tatu pelasi taidokkaan pelin 1 kyu Simoa vastaan, hävisi lopulta joillakin pisteillä, mutta sai tästä huolimatta tuntuvan korotuksen. Muitakin mielenkiintoisia pelejä pelattiin.

Korotuksia:

  • Tatu 15 kyu -> 10 kyu
  • Osku 32 kyu -> 27 kyu


Shakki

Shakkikerhon kevätretki, kevät 2006

Perinteinen Helsingin matematiikkalukion puolivirallisen shakkikerhon kevätretki 2006 kevätlukukauden viimeisellä viikolla Kaisaniemen puistoon onnistui tänäkin vuonna loistavasti. Oli lämmintä, ja nurmikolla lätkittiin niin tandemia, goota kuin Illuminatiakin. Viime kerrasta tutut häiriköt ("voisitdko lainaa puhelinda!") pysyivät myös kaikkien onneksi kotona.