Sivujen muokkaaminen vaatii nykyään kirjautumisen. Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia, luo sellaiset.

Tuomas Tynkkynen

Primayk
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tuomas on matikisti vuosimallia '08 eli valmistui (juuri ja juuri, kiitos tutkielma ja äidinkieli) keväällä 2011. Nyt hän on käpistelylaitoksella eli Helsingin yliopiston Tietojenkäsittelytieteen laitoksella opiskelijana sekä "tutkimus"avustajana, eli käytännössä nostamassa ilmaista veronmaksajien rahaa ainakin vuoden 2011 loppuun asti.

Kovinkin yllättävästi hän harrastaa koodailua ja muita tietokonejuttuja, mutta kävi lukiossa matematiikkaa, fysiikkaa ja kemiaa. Humanistisia aineita hän ei voi sietää ollenkaan. Älkääkä edes mainitko hänelle taideaineita. Liian saitana käyttääksen julkisia, hän pyöräilee ympäriinsä kesät talvet.

Hän idlailee irkissä IRCnetissä #mayk:illa sekä TKTL:n kanavilla nickillä Dezgeg. Hänet saa myös kiinni sähköpostilla osoitteesta <irc-nick>@gmail.com sekä GitHubista.

Muut tuntuvat olevan vahvasti sitä mieltä, että hän elää kivikaudella jossakin ihan toisessa ulottuvuudessa mielipiteistä päätellen: Gnome ja KDE ovat täyttä roskaa, käyttää pelkkiä shellejä + xmonadia, ym... Hän ei tosin tiedä mitä ne kivet ovat, siellä kun on pelkkää hiekkaa...

Muiden sanomaa

<Sharph> ryömi ulos sielt kiven alta
<Ke> luulin joksku 70-luvun parraks

Dezgeg suosittelee (aka hassuja)