Sivujen muokkaaminen vaatii nykyään kirjautumisen. Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia, luo sellaiset.

Tuomas Valtonen

Primayk
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Katkelmia väitöskirjasta: Eläinten käyttäytyminen...

Tuomas Valtonen on MAYK abi vuosimallia 2006 ja selviytynyt urakasta säädyllisellä MagnaCumlauden keskiarvosanalla. (kylläkin yleislukion puolelta, koska nukkui matematiikkalukion pääsykoepäivänä pommiin)

Tuomas Valtonen on muusikko, hänet onkin tavattu laulamasta/soittamasta kaikissa lukion tiloissa joissa kyseinen operaatio on enemmän tai vähemmän suotavaa. Hän on myös Metalliyhtye Awakenin perustajajäseniä ja Matematiikkalukiolaisten (poikien) vuoden 2005 Unkarin leirikoulun kesähitin melodioiden takana. Hän myös oli osana MAYK:in kuoroja, sekä laulaa yhä aktiivisesti Cantores Minores poikakuorossa.

Tuomas Valtonen pelaa siltaa ja muita ranskalaisen pakan kuninkuuslajeja. Hänen tunnetaan myös tukevan muitakin kortti-, lauta- ja fantasiapelejä, joista mainitakseen muutamia: Magic the Gathering, WoW: the Boardgame ja Call of C'tulhu AD&D kuin myös välillä Illuminati ja Diplomacy. Pois sulkematta Go:ta.

Tuomas Valtonen on erittäin uhanalainen laji. Hänen tunnetaan elävän vain urbaanissa ympäristössä ja liikkuvan muitten lajien seassa. Hän on myös tunnettu vahvasta ruokahalustaan sekä korkeasta ja tukevasta äänestä jonka voi tunnistaa monienkin muitten äänien seasta. Hän on siis laumaeläin, mutta myöskin yksilö joka pyrkii metsästämään vain parasta riistaa (tämä monesta harhaluulosta riippumatta viitta karjaan eli pihveihin). Tuomas Valtonen on helpointa löytää MAYK:in aulasta kouluajan jälkeen sillä tämän lajin on tunnettu keräytyvän itseään viisaampaan seuraan ja liikkua keskimääräisesti neljän hengen ryhmissä, oudot lappuset käsissä.

Tuomas "valtteri" Valtonen ei ole sangen vaarallinen laji, eikä hän tiedettävästi käy päälle häntä lähestyttäessä. (poikkeuksena hänen tuttavansa joiden kimppuun hänen tunnetaan kirmanneen kädet avoinna ja hullun kiilto silmissä) Joten tutkijamme kehottavatkin kaikkia samanhenkisiä lähestymään tätä harvinaista, mutta lempeää lajia vapaasti. Muutama poikkeustapaus on mainittava, mikäli tätä yksilöä ei ole ruokittu säännöllisesti voi se pitää marisevaa ja murisevaa ääntä. Tällöin on suositeltavaa ettette, lähesty häntä ainakaan kovin makoisien ruokien kera, sillä hänen tunnetaan käyneen riistan kimppuun armottomasti ja mitään jäljelle jättämättä.