Sivujen muokkaaminen vaatii nykyään kirjautumisen. Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia, luo sellaiset.

Vaihtuva-aiheinen kurssi (MAA 17)

Primayk
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Vaihtuva-aiheisen matematiikan kurssin aihe vaihtelee vuosittain. Usein kurssin sisältö on ollut syventävää kertausta peruskurssien asioihin. Opinto-oppaassa mainitaan esimerkkikurssina "funktioiden jatkokurssi", jossa "tutkitaan syvemmin aiemmin opiskeltuja funktioita (rationaalifunktiot, juuri-, eksponentti- ja logaritmifunktiot sekä trigonometriset funktiot)".

Kurssin oppitunneilla on normaalia parempi hyötysuhde kurssimäärän suhteen, sillä oppitunteja on vain n. 60 % normaalista eli kolme tuntia viikossa.

Vuoden 2008 kurssi

Replacement filing cabinet.svg Tämä sivu sisältää vanhentunutta tietoa.
Tämän sivun tai sen osan sisältö on vanhentunutta tai ei enää ajankohtaista, mutta se on jätetty paikalleen historiallisista syistä.

Vaihtuva-aiheisella matematiikan kurssilla opitaan vuonna 2008 laajennuksia peruskursseihin mm. seuraavista aiheista:

  • derivointi
  • trigonometria (JEE! Kivaa!)
  • logaritmit ja juurifunktiot
  • rationaaliepäyhtälöt, rationaaliyhtälöt ja rationaalifunktiot

Kurssin opetti vuonna 2008 Make.

Vaihtuva-aiheinen kurssi arvostellaan ainakin tänä vuonna suoritusmerkinnällä, jonka saavat ne, jotka ovat olleet riittävästi paikalla.

Kurssikokeessa on mahdollista korottaa joko trigonometrian tai juuri- ja logaritmifunktioiden kurssien numeroa tai molempia. Harjoituskoe pidetään maanantaina 31.3.2008 14:15 alkaen. Toinen mahdollisuus numeroiden korottamiseen on keskiviikkona 9.4.2008 14:15 alkaen.