Sivujen muokkaaminen vaatii nykyään kirjautumisen. Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia, luo sellaiset.

Veikko Soosaar

Primayk
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Veikko Soosaar on Helsingin matematiikkalukiossa vuonna 2009 aloittanut matikisti. Hän on myös opiskellut Maunulan yhteiskoulun yläasteen matematiikkaluokalla ja sieltä näin saanut valaistumisen hakeutua jatkoille matikkalukioon. Veikon tunnistaminen koulun käytäviltä on äärimmäisen helppoa. Etiopian lipun värit vilkkuvat kuin viimeistä päivää hänen pahoinpidellessä pitäessään hauskaa pienempien ryhmäläistensä kanssa. Hänet on myös usein havaittu punaista adidaksen hupparia käyttävän Rannan Antin kanssa. (propsit tän tekemisestä sille) .

elämästä

"raaka raaka raaka...."

Veikon asuinpaikka ei ole kenenkään tiedoissa. Jopa opettajat jäävät sormi suuhun kun yrittävät selvittää kotiosoitetta ja ilmenee vain että Veikko asuu jossain päin Suutarilaa. Syytä tälle salaperäisyydelle ei ole ja se on myös paradoksaalista, sillä hänestä on nyt primaykissakin artikkeli, jonka pitäisi avartaa jokaista, joka haluaisi tietää hänestä enemmän. Harrastuksena Veikolla ei ainakaan ole pyöräily ja tietokoneet (sori Phillip :D ), vaan retkeily kauniissa metsämaisemissa. Joskus Veikko ei edes tule kouluunkaan vaan jää ihmettelemään, kuinka kaunis Suomen luonto on Helsingissä. Hän onkin usein lupaillut (lue: selitellyt) lähtevänsä joskus Lapin leirikouluun ja katoavansa Tornion kulmilla (tämähän siis ei yhtään vaikuta yritykseltä ylittää raja Ruotsiin). Veikon kertoessaan tätä satutuokiossaan, eräs urhea 1m-ryhmän matikisti Emil Airta totesi, että "jos Veikko lähtee lapin leirikouluun niiin hän on Newton neliömetrillä" (lisää aiheesta Emilin artikkelissa eli täällä. Veikkohan siis ei harrasta tietokoneita vaan niitä ohjelmia ja muita juttuja joita tietokone sisältää (nk. software). Yksi suosituimmista on Counter Strike 1.6. Veikko on Cs-hulluudellaan yllyttänyt monia kymmeniä pelaamaan tätä addiktoivaa peliä. Jokainen on yrittänyt selvitä Veikon "selittämättömän hyvästä tuurista riippuvaisesta" poraamisesta", jonka jälkeen he ovat lannistuneet kdr.-ratiolla 4-934798 ja vaihtaneet uudempaan source-versioon. Veikko omistaa myös irc-clientin ja - ette arvaakkaan - hengailee Qnetissä sekä IRCnetissä peeloilemassa. Siksi huhu kertoo Veikon saaneen bannit #mayk-kanavalta viidellä eri proxyllä ja seitsemällä nickillä. '

Veikon sitaatit


Losers whine about their best - winners go home and :) the prom queen, Veikko Soosaar

Tänään tulee salamia., Veikko Soosaar

En osaa yhdistää tissit ja cs :S, Veikko Soosaar

Katso myös

p.s. Teksti on osittain fiktiivinen, jotta se viihdyttäisi lukijaansa enemmän ja toisi näin primaykkiin jotain hyviäkin syitä lukea sitä. :))) Kirjoitus on suurimillita osin Antti Rannan käsialaa.