Sivujen muokkaaminen vaatii nykyään kirjautumisen. Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia, luo sellaiset.

Keskustelu:Yleinen keskustelu

Primayk
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Replacement filing cabinet.svg Tämä sivu sisältää vanhentunutta tietoa.
Tämän sivun tai sen osan sisältö on vanhentunutta tai ei enää ajankohtaista, mutta se on jätetty paikalleen historiallisista syistä.

Tänne voi vaikka kirjotella jos haluaa. Ei nää vielä minkään salasanan takana ole, mutta ehkä jossain välissä. -- Make

Tosin ei tää varmaan tartte mitään salasanaa. Heitin robots.txt:n sopivasti, silleen että hakukoneiden ei pitäis tarttua. -- Make


23.5. 2006 Matikkamaanantailapusta

Voin vain sanoa, että tämä sivusto on mahtava keksintö! Minulla on vaikeuksia hillitä itseäni ja olla lisäämättä uusia sivuja (pitäisi lukea huomiseen Rusamaan).

Huomenna tai viimeistään perjantaina alkaa ahkera mainostus.

"Kurssimerkintäanomus ja kysely matematiikan iltapäivä- ja viikonloppuopiskelusta" (ykkösille) on valmis ja tulostettu, ja se sisältää myös pienen mainoksen tästä. Anomusta ja riittävää läsnäoloa vastaan saa suorituksen matikkamaanantaista.

Jaan kyseistä lappua pääasiallisesti perjantaina 1m:n derivaattakokeen alussa. Hihasta voi tulla nykäisemään, jos jää paitsi.

-- Annika


Hienoa. :)

-- Make


23.5. 2006 23.40 Sivuston kehittämisestä

Kuinka on kuvien lisäämisen laita? Ainakin vaihdekepistä (viittaus tällä sivulla) olisi kiva saada kuva. Millaisia suunnitelmia sinulla (tai teillä) on sivuston kehittämisen suhteen?

Olisi hyvä saada hallitumpi keskustelukanava - onko valmiista sivuista miksikään? Tien IRCnettiin hankin vaikka huomenna.

-- Annika


IRC on ainakin reaaliaikaiseen keskusteluun ehdottomasti paras valinta. Jonkinlainen foorumikyhäelmä (esim. phpbb) saattaisi tulla tarpeeseen, jos ihmisillä riittää mielenkiintoa postata esimerkiksi matemaattisia ongelmia sinne. Aloitetaan nyt vaikka sillä, että pääsivulle voi laittaa juttuja johonkin alas, ja jos niitä alkaa sinne ilmestyä, niin harkitsen jotain foorumikyhäelmää. :)

Tai jos muuten vaan ilmenee kysyntää.

Laitoin muuten kuvien uploadin päälle. Toivottavasti sitä ei käytetä väärin.

-- Make


Antaisikohan Eemeli laittaa tuonne kamerallaan otetun kuvan vaihdekepistä? (Siinä näkyy lähinnä vaihdekeppi ja Pakarisen kädet.)

Miten uskot asianomaisten suhtauvan nimien esille laittamiseen? Esimerkiksi rehtori saatta tästä kuultuaan alkaa huolehtia siitä, kohtaavatko tietyille henkilöille osoitetut sivut ilkivaltaa epäasiallisten kommenttien muodossa jne.

-- Annika


Tämähän ei ole julkinen sivusto, vaan Helsingin matematiikkalukion sisäinen: hakukoneilta piilotettu, ja linkkiä ei ole tarkoitus jakaa juurikaan maykin ulkopuolelle. Toivon, että kaikki pysyvät hyvän maun rajoissa.

Jos ilkivaltaa kuitenkin esiintyy, ensimmäisenä sen havainnut toivottavasti korjaa tilanteen ja raportoi eteenpäin. Toistuvasta ilkivallasta joko seuraa banni, tai sitten laitetaan editointi vaatimaan rekisteröitymistä ja se taas rekisteröinnin hyväksymistä, ellei väärinkäyttö muuten lopu.

Luulisin, että kukaan ei oikeasti ole niin palikka, että rupeaisi haukkumaan toista tällaisessa hyväntahtoisessa tietokannassa, joka on rakennettu yhdistämään opiskelijoita ja opettajia, sekä korjaamaan Matematiikkalukiossa vallitsevaa informaatiokatvetta. Pälleily ja peelottaminen eivät ole kenenkään etujen mukaista.

Jos taas sivuston olemassaolo leviää laajalti peruskoululaisten tietoon ja väärinkäyttöä esiintyy, tulee jokaiselle tunnusta haluavalle matematiikkalukiolaiselle ja ehkä yleislukiolaisellekin antaa tunnus, jos niin parhaaksi nähdään, ja estää sivujen muokkaus ilman tunnsta. Sivustoa pyöritetään kuitenkin hyvässä hengessä ja täysin vapaaehtoisvoimin. :) -- Make


Oppilaskunnan hallitus -sivusta

Olisi kiva saada tuonne tarkka hallituksen kokoonpano, kun www.mayk.edu.hel.fi on pahasti jäljessä.

-- harha


30.5.2006

Hallituksen kokoonpano lisätty.

Tuli eilen sellaista kommenttia, että tämä sivusto vaikuttaa vähän "insidelta". Olisin voinut vastata, että se on niin kauan inside kun sinne ei lisää jotain omaa insidea.

-- Annika


Tervetuloa mukaan insideen vaan. ;)

-- Make


Jotkut ovat esittäneet, että tämän sivuston avaisi muillekin (lue: vähennettäisiin moraalista salassapitovelvollisuutta ja annettaisiin hakukoneiden löytää). Kai olisi aika hyvä. Mitäs luulette? Vai onko täällä jotain sellaista arkaluontoista materiaalia, joka estää tällaisen toiminnan?

-- Make14.6.2006 Funktioteoriasivusta

Tämän uuden funktioteorian sivun sisällön tilalle voisi olla helpointa laittaa lyhyt kuvaus aiheesta, ja vaikkapa linkki Matti Lehtisen kompleksilukumonisteeseen, ja kenties johonkin muuhun alkeisfunktioteorian esitykseen, kuten Kari Astalan luentomonisteeseen.

-- EVV