Sivujen muokkaaminen vaatii nykyään kirjautumisen. Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia, luo sellaiset.

Mafiosoilta

Primayk
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Replacement filing cabinet.svg Tämä sivu sisältää vanhentunutta tietoa.
Tämän sivun tai sen osan sisältö on vanhentunutta tai ei enää ajankohtaista, mutta se on jätetty paikalleen historiallisista syistä.

Matematiikkalukiolaiset ovat pitäneet joinain vuosina aktiivisesti mafiosoiltoja keskenään. Tälle sivulle on koottu joitain kertomuksia ja pelikuvauksia vuosilta 2006-2011.

Menneitä iltoja

21.2.2011 ja 23.2.2011

"Mafiosoillat" saivat jatkoa hiihtolomalla. Kokoonnuimme Joelille pelaamaan kahtena päivänä n. klo 12-24. Ohjelmassa olivat ainakin Dominion, hertta, vastarinta ja muutamat PlayStation 3 -pelit. Mafiosoa emme pelanneet pelaajien lukumäärän vähyydestä johtuen.

15.10.2010

Syysiltapäivää vietettiin Nikolla, mutta valitettavasti emme pelaneet mafiosoa, koska meitä oli vain kuusi. Päädyimme siis pelaamaan vastarintaa ja Family Businessta. Vastarinnassa Joni ja Niko olivat kaksi kertaa peräkkäin vakoojia. Ensimmäisellä kerralla kaksikko päätyi onnistuneesti voittoon, mutta toista kertaa muut eivät menneet lankaan. Myöskään Ollin ja Janikan pahan akseli ei toiminut. Family Business -pelissä Jonilla oli käsi täynnä countereita. Siitä huolimatta Tuomas vei pelin, epäreilua. Illan aikana Olli yritti kovasti voittaa Bowseria iwbtg:ssa, eikä Janika ymmärrä vieläkään kyseistä peliä. Tuomas pelasi Civ IV:tä, ja Taavi laittoi viimeisen pelin ajaksi Tytöt tykkää loopille yleiseksi ärsykkeeksi.

13.10.2010

Syysloman ensimmäiset mafiosopelit pidettiin Nikolla klo 12 alkaen. Pelaajia taisi olla jopa yli 10. Pelissä nähtiin muutama erikoisrooli, kuten cupido ja prostituoitu. Myös presidenttiä ja Berlusconia ehdotettiin peliin, mutta ehdotus ei kerännyt kannatusta. Mikko oli paikoin epäilyttävä kansalainen ja saikin ensimmäisen päivän aikana ainakin 6 puolustuspuheenvuoroa. Niko on mafiaa.

9.10.2010

Porukka kokoontui jälleen Nikolle n. klo 12-21 ajaksi. Pelasimme mafiosoa, vastarintaa, sekä Puerto Ricoa. Ylivoimaisella voittopistesaaliilla Niko voitti Puerto Ricon.

8.10.2010

Koeviikon jälkeen noin kahdeksan matikistia kokoontui ensin koululle ja sitten Nikolle pelaamaan mafiosoa. Myös vastarintaa ja Family Businessia pelattiin. Ei sovi myöskään unohtaa I wanna be the Guyta, joka on verraton peli.

3.10.2007

Mafiosoa koeviikon päätteeksi koululla klo 12 alkaen. Porukka on pääosin aloittelevaa, ja kokeneilla voi olla haasteellista.

Mukaan tulevat ainakin: Riku, Kristo (alussa), Johannes, Alexey, Arne (myöhässä),

5.2.2007

Paikalla oli kiitettävästi pelaajia, saimme monta mielenkiintoista peliä pystyyn. Tällä kertaa pelasimme koulun kaappiaulassa. Suurinta osaa peleistä leimasi korkeatasoinen psykologinen manipulointi yms.. Tomasin öisen vaatteiden kahistelun vuoksi koko mafia paljastui parissa pelissä melko varhain. Tomas epäili pitkään yliluonnollisia voimia, kunnes hänelle kerrottiin jutun juju.

29.11.2006

Pelasimme luokassa 5 rehtorin luvalla (!!) klo. 12-16. Uusia pelaajia oli jonkin verran, ja osaanottajien jälkipuinti innosti kourallisen mafioillasta paitsi jääneitä ihmisiä mukaan hyppytunnilla pelattavaan mafiosoon. Pelaajia oli parhaimmillaan kuusitoista. Kokeneet konkarit ownasivat, mutta myös tuoreita tairureita löytyi. Jaakko kertoi mutteritarinan (taas) ja lauloi Napoleon XIV:tä (taas), Tuomas puhui bullshittiä ja Pinja piti pokerin.

5.10.2006

Laura 2m ideoi mafiosoillan, joka pidettiin koeviikon viimeisenä päivänä to 5.10. klo 12-17.30. Pääsimme pelaamaan läheiselle seurakuntatalolle lämpimiin tiloihin.

Osaanottajia oli parhaimmillaan yli kaksitoista. Sählättiin kamalasti ja todettiin asianajajan rooli liian voimakkaaksi.

Katso myös