Sivujen muokkaaminen vaatii nykyään kirjautumisen. Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia, luo sellaiset.

Haalarimerkkitilaus

Primayk
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Replacement filing cabinet.svg Tämä sivu sisältää vanhentunutta tietoa.
Tämän sivun tai sen osan sisältö on vanhentunutta tai ei enää ajankohtaista, mutta se on jätetty paikalleen historiallisista syistä.

Mistä on kyse?

Logo

Moni maunuliini on siirtynyt haalarikansan jäseneksi Lipastoon, Pimeälle puolelle tai muualle. Rakkaan opinahjon muistoksi haalareihin (tai muualle) voisi ommella merkin, jos sellainen olisi. Kohta on!

Tarkoituksena on tilata Merkillinen.fi-palvelusta noin 8 cm halkaisijaltaan olevia kangasmerkkejä MAYK:n pii-logon pohjalta. Hinnaston mukaan tällainen merkki maksaa pienessä tilauksessa 1,86 €. Luultavasti nimiä ei kerry niin paljoa, että isompi tilaus olisi kannattava. Joka tapauksessa tämä on parempi tapa kuin se, että kaikki tilaavat erikseen. Lisäksi osa merkkien jakelusta pitänee tehdä postitse, mistä tulee vajaa euro lisähintaa. (Jos jollakulla on parempi ehdotus toimittajaksi, saa kertoa.)

Tilaus tehdään sitten, kun listan pituuden aikaderivaatta lähestyy nollaa.

PÄIVITYS 12.4.2013: Merkit on nyt tilattu. Nähtävästi näin pienessä erässä hinta oli vielä kovempi (2,60 €/kpl + postitus 8,50 €), mutta uskon, että 3 €/kpl ei vielä karkota ketään täysin. Tilasin varmuuden vuoksi muutaman ylimääräisen, joten nimiä voi vielä lisätä listaan. Toimituksessa on kuulemma tähän aikaan vuodesta vappuruuhka (yllätys), mutta joka tapauksessa merkit ovat saatavilla ennen lukion kesälomaa.

PÄIVITYS 7.5.2013: Merkit saapuivat postissa. Ota yhteyttä Heikkiin niin saat lunastettua omasi. (Koskee nähtävästi erityisesti Ainoa.)

PÄIVITYS 17.8.2013: Matematiikan yö meni ja loputkin tilaukset löysivät perille. Muutama merkki on vielä jäljellä. Jos kiinnostaa, kysy Heikiltä.

Nimilista

Oletettavasti useimmat haluavat vain yhden, mutta varmuuden vuoksi alla on myös lukumäärä-sarake. Nouto tarkoittaa käytännössä, että voit sopia tapaamisen Heikin kanssa luultavasti Otaniemeen. Postin tapauksessa voit lähettää etanapostisi yhteystiedot hänelle sähköpostilla etu.suku(ät)aalto.fi (otsikkoon jotain haalarimerkeistä). Maksun voi suorittaa noudettaessa tai postin mukana tulevien ohjeiden mukaan. (Tippiäkin saa antaa! :P)

Heikki, multa saat tarvittaessa isompiresoista/vektori-/cmyk-värillistä versiota logosta. -Matti – Sain jo vektoriversion Villen kautta, mutta kiitos tarjouksesta. -Heikki

x = toimitettu; Nimi - lkm - nouto/posti